Uncategorized

Præfekten julegave

Der er ingen anden glade tid af året, ligesom juleaften. Mens fejrer Jesu fødsel den 25. af december milliarder af kristne mødes for at skabe hyggelige minder. Det er en civil ferie i de fleste af landene, men blot én dag ikke er tilstrækkelig. The Christmas fest fortsætter normalt for 2 eller 3 uger med juletræ, klokker, stearinlys, slik skud og julesange indtil begyndelsen af ​​nytår. Det er den tid af glæde, tid af kærlighed og tid af dekorationer. Årligt alle huse og kirker er udsmykket med ikoniske dekorationer. Hver udsmykning har en historie, for eksempel hjerte formet vedbend blade symboliserer Jesu ankomst. Måske Julen er den tid, der forener dig med din familie, venner og slægtninge efter lang tid. En velsmagende jul aftensmad lækkerier alle. Den traditionelle jul måltid fuld af kalkuner, gæs, kartofler, hjemmelavede cookies og brød og frugt kager og buddinger er elsket af alle. Vin er et must have til jul. Champaign er en slags kølig hvidvin og er ideel til jul.canada goose udsalg http://www.canadagooseparka.top Vin og Champaign er temmelig gode julegaver så godt. Det er ikke en overraskelse, hvis en af ​​dine venner bestiller en gave vin levering til din dør skridt. Du kan gøre det samme, hvorfor du ikke købe vine online for din familie og venner? Online-butikker gøre dit liv let, specielt i julen, fordi du ikke behøver at afsætte tid til shopping fra din travle tidsplan. Nogle e-handel websteder giver særlige tilbud, rabatter og overraskelse gaver til dem købe deres produkter i løs vægt. Du kan købe og Champaign online for dit forbrug, de tilbyder gratis vin levering. Børne online butikker giver kuponer til gratis legetøj og bøger i løbet af festivalen sæson. Talrige online tøj salg vises i Internet i december. De fleste mærker kommer op med reklamekampagner såsom gratis foræring af T-shirts, krus, paraplyer, tasker og pavilloner. Jul lodtrækninger ofte give nyeste tekniske gadgets som iPods for enkeltpersoner og gratis måltider for et par fra deres foretrukne lokal restaurant. Alle disse gaver og fester gør julen den mest farverige fornøjelig tid af året. Arrangører og årlige fest værter ved det faktum virkelig godt, online vin butikker er liv sparere. De butikker, der lader dig købe vine online sparer din tid. Det er nyttigt specielt for folk som arrangører at gøre deres levende. Vin og Champaign er must haves til enhver begivenhed, og dermed folk kontakte online butikker, der tilbyder fri vin levering. Denne proces er langt lettere end den konventionelle metode, der rejser til den nærmeste vinforretning. En gave vin levering fra en online shop er en vidunderlig gave. Det er en gave, der gør det nemt for den part vært, hvorfor det viser din støtte til hende. Enhver part vært ville elske at have en pakke med vin, der leveres til hendes dør skridt i dag af partiet, og før festen er mulig. Online vin butikker er virtuelle butikker, der viser billeder og nødvendige oplysninger om vine. Men du ville ikke få en chance for at smage, lugte aroma eller kontrollere farven på vinen. Men nogle online vin butikker levere mini flasker vin prøver for dig at smage før du køber. Al selvom denne facilitet ikke praktiseres af flertallet af vin online butikker, de stadig hjælpe dig med at købe kvalitetsvine.

Power of play udforsket

på North Vancouver Centennial Theatre.

EF-medlemmer er interesserede i at lære mere om

betydningen af ​​leg for børns vækst og udvikling

opfordres til at deltage i et arrangement bliver

præsenteret af repræsentanter for North Vancouver

Recreation Kultur, i morgen aften på Centennial

Teater.

Gills præsentation vil blive efterfulgt af en

paneldiskussion med fokus på emnet risikabelt spil,

og potentielt middel til at styrke børnenes

legemuligheder.

Panel medlem og udviklingsmæssige psykolog Mariana

Brussoni, en assisterende professor ved University of

British Columbia i Institut for Pediatrics og School

of Population og folkesundhed, ser frem til at gå i

dialog med Gill, der har længe været at skrive om

betydningen af ​​risikable spil for børn.

Han har faktisk gjort en masse virkelig vigtigt

arbejde i England, der har ført til ændringer i den

måde, at de nærmer legeplads sikkerhed og skade

forskning Forebyggelse Unit risikostyring..

Brussoni planer om at tilbyde indsigt i, hvad der

bliver gjort i Canada og mere lokalt i området for

risikabelt spil.

Når vi taler om spil, hvad vi mener er noget, der

selfdirected og selvstændige motiveret af barnet,

siger hun, i modsætning til, når de går til hockey

eller fodbold, hvor aktiviteten er instrueret af en

coach eller en anden person. Det er virkelig barnet

beslutter og forhandle blandt andre børn.. Hvordan de

kommer til at spille, og hvad de vil gøre, siger hun.

Jeg har været i forebyggelse af personskader i lang

tid, og vi har gjort nogle virkelig vigtige og

fantastiske ting for at holde børnene sikkert og

faktisk skader er den førende dødsårsag for børn og

unge og en vigtig kilde til indlæggelser. Men hvad

jeg ‘m foreslår er, at når det kommer til børns leg,

kan vi er gået for vidt med hensyn til at forsøge at

udrydde risikabelt spil uden at tænke over de mulige

konsekvenser for børns sundhed og udvikling fra at

gøre det, siger Brussoni.

Panelet vil blive rundet af VCH medicinske officer

Dr. Mark Lysyshyn og diskussionen vil blive modereret

af det rekreative kommissionens direktør for fritid

og kultur Heather Turner.