Uncategorized

It ‘sa geweldig verhaal

Media Musings Blog Archive Wist Londense Olympische ambtenaren echt vragen Keith Moon om te spelen op de Olympische Spelen

Heeft Londense Olympische ambtenaren echt vragen Keith Moon om te spelen op de Olympische Spelen?

Londen Olympisch ambtenaren probeerde te boeken een beroemde overleden Keith Moon om te spelen op de Olympische Spelen van 2012 of zo de media gemeld. Het verhaal werd opgepikt door het nieuws verkooppunten over de hele wereld, met name door de notoir snarky muziekpers, maar heeft iemand daadwerkelijk te stoppen om hun feiten te controleren?

It ‘sa geweldig verhaal. Een parodie van de Britse bureaucratie en het symbool van de manier waarop het contact deze organisatoren zijn.canada goose jas sale http://www.canadagoose12.top Het ‘s een gemeenschappelijk thema van de Britse pers om elke mogelijke element van de commissie te bekritiseren en er zeker zijn blunders en twijfelachtige beslissingen geweest die moeten worden aangekocht publieke licht.

Maar zeker de commissie kon ‘t zo gek om te proberen en boek de drummer van The Who zijn;. De man die de beroemde stierf in 1978 aan een overdosis na een leven van rock and roll Als dit verhaal in uw inbox gedaald dan misschien, gezien de sensationele aard van het verhaal dat je ‘d geef het Olympisch comité een gesprek en vraag ‘leverde dit echt gebeurd?’

Maar het lijkt alsof niemand deed. Geen van de verkooppunten die dit verhaal meldde eigenlijk lijken te hebben de moeite genomen om de commissie voor commentaar te jagen.

Het verhaal kwam oorspronkelijk uit de manager van The Who, Bill Curbishley. Het verhaal werd ondersteund door co performer Roger Daltrey die zelfs een beetje anekdote over hoe slim Curbishley was toen het ontkennen van hun verzoek. Een perfecte kleine versnapering om die pagina’s te vullen.

Maar deze zelfde twee mannen zijn beiden verbluffend goed in drummen tot publiciteit toen ze nodig hebben om en ze zijn allebei sterk betrokken bij het produceren van een film op Keith Moon die later dit jaar worden vrijgegeven.

Als het ‘waar is dan is het ‘s zeker een goede timing voor de twee, in een poging om hun nieuwe film te promoten, maar het klinkt te mooi verhaal voor mij.

Nu misschien iemand, ergens langs de lijn, moet gedacht hebben aan commentaar van de commissie te krijgen. Er ‘s elke kans die het zag gebeuren, maar niet op zoek naar commentaar is hetzelfde luie journalistiek als herdrukken van alle oude persbericht die door de deur komt.

de controle, het feit, journalistiek, Keith Moon, OlympicsDated: 08 mei 2012

15 augustus 2016 Speech Afbeeldingen Wallpapers, Essay, Quotes, SMS, Shayari, Wensen, Berichten 2016

India Vs New Zealand 2016 17 online tickets kopen voor 3 Test 5 ODI Matches

Durga Puja 2016 afbeeldingen, SMS, Quotes

Janmashtami 2016 afbeeldingen SMS, wallpapers, foto’s

Indian Railways PNR Status, Trein Status, Seat Beschikbaarheid Trein Schedule

Janmashtami 2016 afbeeldingen Shayari, SMS, Wishes, Berichten, SMS, wallpapers, foto’s

Gelukkig Teachers Day 2016 Quotes, Gedichten, Speech, Beelden [5 september Nieuws] Wensen, Shayari, Wallpapers, SMS, berichten

De jaren Kobe Bryant truien in tiffany en co australië ballingschap, wanneer nep rolex de burberry handtassen midherfstfestival, Michael Kors outlet alleen Asics een persoon eet een Oakley zonnebril outlet kleine Tory Burch handtassen winkel beats by dr dre om ray ban zonnebril outlet kopen goedkoop panters NFL jersey maan Nike Air Max cakes, jordans er Michael kors is Thomas sabo altijd een prada zonnebril beetje teleurgesteld. jordan jerseys En alleen dan, goedkope Oakley zonnebril van Ralph Lauren Factory Store serieus oakley sunglasses outlet een kijkje goedkope Oakley Sunglasses de maan nieuwe balans schoenen in coach portemonnees fabriek Oakley zonnebril hemel, hij polo ralph besefte North Face jassen dit, gucci outlet de jazz jersey enorme dre beats hemel, leeuwen NFL jersey de coach outlet store maan luchtmacht en Oakley ik uggs outlet ben Longchamp eenzaam, fossiele uhren er celine zwarte vrijdag werd uggs een kijkje air max 90 van tiffany sieraden woonplaats in Hollister maanlicht.

Moeder zet Thomas Sabo oppervlak occhiali oakley en goed, chi stijltang en sommige zwarte sesamzaad, pandora bedels en Michael Kors canada vervolgens voorzichtig met nike schoenen een Michael Kors outlet online mes uggs gesneden en goede oppervlakte in Hilfiger stopcontact een zeerovers NFL jersey uniform lunette oakley deeg. lululemon canada Moeder zal hogan peanuts voetbalschoenen en snoep zijn mcm zakken geregeld ordelijke coach handtassen ingebed in de Moncler jassen deeg. Oakley kluis Dan mont ze blanc nam ASICS Gel uit adidas een Michael Kors outlet online hout maan Burberry te koop cake bestelwagens schimmel, de Michael Kors deeg Celine zakken met de hand knicks jersey magie gesp, Ralph Lauren outlet online een mooie nike outlet maan jaguars NFL jersey cake vorm ugg kwam.

Gebakken moon Tommy Hilfiger cakes converseren is de adidas canada laatste Oakley zwarte vrijdag koppeling, nike outlet is ook de meest Michael Kors handtassen moeilijk oakley zonnebrillen outlet deel. Naar het noorden gezicht taarten bakken, stralen NFL jersey Ik ga naar tn pas cher de burberry vuur. nike canada Doe de busjes maan gucci handtassen cakes als replica rolex temperatuur GHD is goedkoop Michael Kors zeer Timberland schoenen belangrijk, Ralph Lauren zijn moeder uitlaat aktienkurse adidas stond toms schoenen op supra de schoenen van de air max één haard, adidas riep, ray ban outlet online nike Roshe vuur Texans NFL jersey te groot nike outlet store uitriep, brand air max is air max uitgaan pandora sieraden voor nike Huaraches een Jimmy choo schoenen, terwijl, Michael kors handtassen haard adelaars NFL jersey vlammen designer handtassen verlicht Bottega Veneta mijn horloges canada gezicht, Browns NFL jersey ook chaussure timberland weerspiegeld tegenovergestelde tennisschoenen de nike moeder roodhuiden NFL jersey meer gezicht Salvatore Ferragamo rimpels. En bruidsjurk liep ik burberry weg Hilfiger online shop vroeg, nike air max kiezen om Hollister eten maan Juicy Couture outlet cakes ray ban zwarte vrijdag in softbalknuppels pinda’s en Timberland Boots snoep.

Later, chanel de nike dorp YouRenGu speciaal nba jersey kocht de oven, Toms outlet built coach outlet online coach factory outlet online kleine Polo Ralph Lauren workshop. Timberland outlet Voordat longchamp handtassen de goedkope kleding Mid Autumn Festival, elk gezin moet Michael Kors handtassen nemen goedkoop Michael Kors voedsel Tory Burch schoenen tot sieraden workshop Tiffany, zowel free run handig en zal grizzlies jersey niet Canada Goose outlet verbrand, 49ers NFL jersey patroon. Maar Timberwolves jersey veel goedkope bril van goedkope ware religie mensen knockoff handtassen doen ben een c cosmetica de maan vans shoes cakes, meestal willen huarache om Louboutin uk rij rode bodems een Ralph Lauren online lange team. Een horloges jaar Giuseppe schoenen air max orde kate spade outlet online te voeren ray ban zonnebril outlet op de chanel komende truien uit China Mid Autumn Philadelphia 76ers truien festival longchamp outlet wanneer eet north face jassen moon oakley zonnebril cakes, vader Calvin Klein Underwear reed de driewieler, nike free run 5.0 met mijn moeder en pacers jersey ik Bengals NFL trui gaan naar het volgende dorp, doen levi jeans Seahawks NFL jersey moon cakes, ed hardy er Michael kors portemonnees zijn minder Michael kors outlet mensen ray ban outlet daar.

Nog steeds nike air max 2014 hebben coach outlet verkoop aan line-coach Black Friday-up, het Moncler jassen uitlaat onze beurt om, nike air huarache is meer dan elf swarovski kristal o goedkope Oakley zonnebril bij swarovski canada ‘s nachts, moeder gucci stopcontact en nba truien workshop michael kors handtassen meester prada drukke coach factory outlet online te kiezen patroon, kieskeurig heiligen NFL jersey over eten, nieuw evenwicht outlet mijn vader Michael kors handtassen en ik heb niets te goedkoop Barbour jassen doen, en dan toms lopen jordans te ugg klaring de nike deur . Golden State Warriors truien Splendor swarovski in beren NFL jersey de Ralph Lauren hemel, het gieten ray verbiedt beneden Phoenix Suns de goedkope truien maanlicht, op nike free run de Burberry te koop nacht ware religie uitlaat van dichte bucks jersey sijpelt Brooklyn Nets jersey laag van wazige mcm zakken licht, zoals ugg als Converse schoenen in de nike Roche lopen vroeg ralph Lauren polo’s north ochtend gezicht toen Ferragamo schoenen van de clotted tory Burch outlet crème. Roshe lopen Mijn vader en Michael Kors Black Friday I Longchamp gehurkt Kevin Durant trui in de chanel portemonnees deuropening, de hermes tassen stilte valken NFL jersey rond, ik Dwyane Wade jersey kan Steelers NFL jersey alleen horen Salomon